Hans Hermans

Henny G. Visser ©Webmaster

Postuurkanarie kweker
Home

Geachte bezoeker van mijn site.

 

Hierbij wil ik me graag even voorstellen, mijn naam is Hans Hermans en ik woon samen met mijn vrouw Dory en onze dochters Mijke en Aniek in Keijenborg dit is een klein plaatsje in de achterhoek met 1100 inwoners, in de buurt van Doetinchem.

Er was altijd al een wens om een site te hebben, met steun van een collega kweker is het gelukt.

Mijn eerste vogels, twee koppels  gloster`s heb ik gekregen van Bernard Janssen uit Hengelo (gld) dit is nu 22 jaar geleden en ik heb zijn lijn nog altijd weten te houden.

Zelf ben ik lid van Vogelvereniging Exokan uit Hengelo (gld) en ben daar ook sinds een paar jaar secretaris, het is een mooie vereniging met veel postuurvogels.

Zelf speel ik graag de eendaagse wedstrijden met de gloster`s en de norwich, en speel ook altijd mee op de bond`s show.

Ik heb ook een aantal keren mee gedaan aan de COM wedstrijden en heb daar een keer zilver en brons mogen winnen met de gloster`s.

Ben een aantal jaren geleden samen met mijn vogel vriend Henk Lenselink begonnen aan de cursus voor postuur keurmeester, in 2010 ben geslaagd voor dit examen, Helaas heeft Henk dit niet mogen mee maken Henk is in 2008 plotseling overleden.

Nu ik dit schrijf heb ik er een jaar opzitten als keurmeester, vind het erg leuk om te keuren en hoop hier nog jaren mee door te gaan. Ben 17 okt 2014 ook geslaagd voor de COM  glad bevederde rassen.

Een speciaal woord van dank wil ik geven aan Henny Visser die me heeft geholpen om deze site te maken.

Verder wens ik iedereen veel kijk plezier.

Vriendelijke groeten

Hans Hermans.